Влезте в светлината на прожекторите с половинки бански в цвят розов металик Party BLUSH. Моделът е шикозно съчетание на ретро блясък и модерен стил, създаден да заслепява. Този привличащ вниманието комплект включва бикини от блестяща метална материя с колан. Горната част обгръща плътно бюста. Допълнителните връзки  могат да се носят като колие или да гарантират по-голяма сигурност на сутиена. Този красив комплект се съчетава идеално с полата,   чантата и портмонето от серията, като гарантира, че ще бъдете звездата на партито, където и да ви отведат слънчевите ваканции. Серията Party Glam Beach е идеална за модните последователки на тенденциите, които обичат да правят впечатление.Този ултрастилен бански е вашият билет да владеете плажа или басейна като истинска кралица на партито.

Характеристики:
Тип продукт: половинки бански с меки чашки
Цвят: розов металик
Детайли: златни орнаменти рози , тока, връзки
Размер: S, М

Препоръки за употреба:
Ръчно пране

УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА:

Доставките на територията на България се извършват от куриерска фирма Еконт Експрес и Спиди. Цената на доставката се определя спрямо ценоразписа на Еконт Експрес или Спиди.
Стандартния срок на доставка е от 2 до 4 работни дни (изключение правят населени места, които се обслужват по график на Еконт).
Поръчки, постъпили в събота, неделя, както и национални почивни дни се обработват съответно – понеделник или първи работен ден след празника.

Поръчки се обработват до 16ч. в работни дни. Поръчките, постъпили след 16ч, се обработват на следващия работен ден.
При невъзможност пратката да бъде обработена, ще бъдете уведомени на посочения телефон от наш служител.

*Всички цени са с включен ДДС

УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ:

Потребителят има право в срок от 14 дни да се откаже от стоката, която е закупил, като може да избере да върне продукта от личен адрес или офис на куриерска фирма Еконт. Клиентът не трябва да заплаща каквито и да е разходи, с изключение на тези за обратна доставка. Срокът започва да тече от датата на:

-получаване на продукта

Стойността на върнатите продукти ще бъде възстановена в рамките на 14 календарни дни по сметката, която сте посочили в заявлението за връщане.

Можете да върнете поръчан артикул само когато НЕ са налице повреди, причинени от неправилна употреба – стоката не е скъсана, надраскана, носена, прана, гладена, със следи от грим. Опаковката също трябва да бъде в запазената си цялост и артикулът да бъде върнат в нея. Всички етикети на стоката трябва да бъдат запазени, както и хигиенната лепенка на продукта.

Ако установим, че някое от тези условия не е спазено, си запазваме правото за невъзстановяване на сумата по вашата сметка и се налага да изпратим обратно към вас върнатия артикул.

Имате право да направите рекламация в случай на:

  • производствени дефекти на стоката (открити при получаване на продукт(и) или до 14-дневен срок при спазени горепосочените условия за връщане)
  • несъответствие с обявения/поръчан размер или модел.
    В тези случаи, разходите по доставката ще бъдат поети от Търговеца. За направата на рекламация Клиентът се задължава предварително да уведоми в писмен вид Търговеца на office@vian21.com като приложи снимков материал, където е посочен ясно дефектът или в случаите на погрешно изпратен размер от Търговеца – като се посочва и номера на поръчката, където е виден и точен желаният от Клиента размер.